SrpskiСрпскиMagyar
22.04.2018. Недеља

 

 

 

Sistem48


СПОНЗОРИ

APV

KLER

BGA


RHMZ

NSZ


facebook

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

prezentacija

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош


uzkuapv

pannonreg

rfapv

dobrauprava

uzmiracun

baner


29.03.2018.

Перлаки Золтан, директор "Футура" доо из Фекетића, и председник општине Мали Иђош Марко Лазић потписали су уговор о донацији.

Уговором је предвиђена донација прехрамбених производа "Футура" доо у обиму од 5 тона, на име помоћи Косову и Метохији.

Марко Лазић, председник Општине, захвалио је "Футури" и директору Перлаки Золтану на донацији и подсетио да је свака помоћ за Косову и Метохију добродошла.
26.03.2018.

У току су радови на енергетској санацији и реконструкцији крова зграде Дома здравља „Др. Мартон Шандор“ у Малом Иђошу, који обухватају замену кровног покривача, столарије и постављање нове термо изолације.

Општина Мали Иђош је током 2017. године конкурисала за средства, а за ову намену Канцеларија за управљање јавним улагањима обезбедила је више од 45 милиона динара без ПДВ-а.

Радове на обнови овог објекта изводе ГАТ доо Нови Сад и AXIS грађевински биро доо Нови Сад. Планиран рок трајања радова је пет месеци.

Последњих 15 година зграда Дома здравља у Малом Иђошу у веома је лошем стању. Од три спрата, само је приземље функционално, јер кров прокишњава, а већина прозора не сме да се отвара из безбедносних разлога.25.03.2018.

Apoteke u Malom Iđošu, Lovćencu i Feketiću su počele da rade nakon što ih je krajem prošle godine Z.U. "FARMAMED" iz Bačke Topole uzela u zakup на период од 10 година.

Апотеке у: Ловћенцу, ул. Маршала Тита бр. 37/а, Фекетићу, ул. Маршала Тита бр. 23 и Малом Иђошу, ул. Занатлијаска бр. 1 пословале су са вишемилионским губицима који су падали на терет буџета општине Мали Иђош. Решење овог проблема нађено је у виду давања у закуп апотека. Иако се дуговања која су остала и даље се исплаћују, овим решењем ће општина Мали Иђош од сада имати прилив средстава.

Апотеке су добро снабдевене и имају целодневно радно време.Архива >>>