SrpskiСрпскиMagyar
21.02.2019. Четвртак

 

 

 

Sistem48

JPK


СПОНЗОРИ

APV

KLER

BGA


RHMZ

NSZ


facebook

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

prezentacija

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner


05.02.2019.

Републички геодетски завод сектор за надзор и контролу извршио и примио оверу елабората катастарског премера грађевинског реона КО Фекетић.31.01.2019.

Изашао је десети број Информатора општине Мали Иђош.

Бесплатан штампани примерак Информатора може се преузети у општинском услужном центру, месним заједницама...

Бесплатни електронски примерак Информатора може се преузети са странице сајта "Билтен".30.01.2019.

Позоришна представа „Споменик срца мог“ у режији Фуада Табучића, а у продукцији Националног савјета црногорске националне мањине у Србији и Културног центра Врбас.

Субота, 02.02.2019. године у 20:00 х, Дом културе, Фекетић.30.01.2019.

Свако четврто погинуло лице у саобраћају је млада особа, а њихов највећи непријатељ је физичка и емоционална незрелост, подаци су Агенције за безбедност саобраћаја.

Такође указују да млади најчешће страдају викендом, у ноћним сатима и да најчешће страдају возећи неприлагођеном брзином, али и услед вожње под дејством алкохола. Како би се заштитили у саобраћају, покренута је кампања "Ум на друм".

Агенција за безбедност саобраћаја реализује кампању „Ум на друм“ усмерену ка младима. Циљ кампање је смањење последица саобраћаних незгода у којима учествују млади, формирање исправних ставова, проширивање знања, као и кориговање небезбедног понашања у саобраћају код младих. Слоганом кампање „Ум на друм“ се апелује на промишљено доношење одлука младих у саобраћају. Кампању прате видео спотови, активности на друштвеним мрежама, трибине које се реализују у средњим школама и друге активности које су младима атрактивне.

Погледајте видео спотове:Архива >>>