SrpskiСрпскиMagyar
20.09.2017. Среда

 

 

Sistem 48

СПОНЗОРИ

Autonomna Pokrajina Vojvodine
Kancelarija za Lokalni Ekonomski Razvoj
Bethlen Gábor Alap

 

РХМЗ-Републички хидорметеоролошки завод Србије

 

 

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

 

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош

uzkuapv

pannonreg

dobrauprava

uzmiracun

baner


19.09.2017.

На основу члана 16. став 9. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину сеоске куће и доделу пакета помоћи, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број 561-12/2016. од 30.12.2016. године, а у вези са Уговором о гранту - Регионални стамбени програм – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 5 – сеоске куће, закљученим између Комесаријата за избеглице и миграције, Јединице за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. (претходни назив:„ЈУП Истраживање и развој“ д.о.о.) и општине Мали Иђош Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину 8 сеоских кућа и доделу пакета помоћи

ОБАВЕШТАВА

Избеглице које су конкурисале на jавни позив објављен 30.12.2016. године, за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину 8 сеоских кућа и доделу пакета помоћи, у оквиру Регионалног стамбеног програма Потпројекта бр. 5 – сеоске куће, да ће Одлука о решавању стамбених потреба избеглица доделом помоћи при куповини сеоске куће и доделом пакета помоћи са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова бити објављена, дана 20.09.2017. године, на огласној табли општине Мали Иђош и месних заједница општине Мали Иђош и на интернет презентацији општине Мали Иђош www.maliidos.com и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs.13.09.2017.

На иницијативу Општине Мали Иђош "Србија воз" а.д. је донела одлуку да

Воз број 843 на релацији Нови Сад - Суботица и
Воз број 840 на релацији Суботица - Нови Сад
од 04.09.2017. године стају на местима
Мали Иђош стајалиште и Мали Иђош Поље укрсница.

ОПШТИНА МАЛИ ИЂОШ11.09.2017.

Председник општине Марко Лазић, председник скупштине општине Сиђи Иштван, заменик председника општине Золтан Керекеш и члан општинског већа Ксенија Кустудић Ђукић, поздравили су и примили ђаке прваке, као и њихове родитеље, и уручили су пригодне дипломе и 3.000 динара сваком ђаку прваку.

Ове године, у све три основне школе, уписана су 104 ђака првака.

Запослени у локалној самоуправи су малишане угостили са бомбонама и соковима.

prijemprvaka prijemprvaka

prijemprvaka prijemprvaka08.09.2017.

Председник општине, Марко Лазић је 07. септембра био у посети у граду Кечекемету (Мађарска), где га је дочекао помоћник градоначелника, Гаал Јожеф задужен за привреду. На састанку је било речи о привредној, културној, економској сарадњи и могућношћу братимљена града Кечекемета и општине Мали Иђош.

kecekemet kecekemetАрхива >>>