SrpskiСрпскиMagyar
21.11.2017. Уторак

 

 

Sistem 48

СПОНЗОРИ

Autonomna Pokrajina Vojvodine
Kancelarija za Lokalni Ekonomski Razvoj
Bethlen Gábor Alap

 

РХМЗ-Републички хидорметеоролошки завод Србије

 

 

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

 

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош

uzkuapv

pannonreg

dobrauprava

uzmiracun

baner


17.11.2017.

Савети Месних заједница сва три насеља општине расписали су изборе за чланове Савета Месних заједница који ће се одржати 17.12.2017. у Малом Иђошу, Ловћенцу и Фекетићу године.17.11.2017.

Спортски савез општине Мали Иђош уз помоћ општине Мали Иђош организује за сву децу узраста од 4 до 12 година "Дечије спортске олимпијске игре општине Мали Иђош".

Полуфинални турнири ће се одржати 25. и 26. новембра у спортској хали у Фекетићу и 2. и 3. децембра у спортској хали у Малом Иђошу.

Финални турнир је 9. децембра у спортској хали у Фекетићу.

Турнирима ће претходити "Јавни час спорта" на којем ће сва деца бити упозната са програмом предстојећих Дечијих игара.08.11.2017.

Општина Мали Иђош обезбедила је средства у износу од 3.200.000 динара и донирала Дому здравља "др Мартон Шандор" Мали Иђош путничко комби возило "Renault Trafic" са 8+1 седишта. Комби је намењен за превоз пацијената на дијализу, којих у општини има 21.

Уз присуство представника Општине и Дома здравља Марко Лазић, председник општине и Золтан Керекеш, заменик председника општине уручили су кључеве комбиа др Зденки Вујовић Стевовић, директорици дома здравља.

kombi kombi kombi

kombi kombi kombi17.10.2017.

На основу члана 16. став 9. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину сеоске куће и доделу пакета помоћи, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број 561-12/2016. од 30.12.2016. године, а у вези са Уговором о гранту - Регионални стамбени програм – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 5 – сеоске куће, закљученим између Комесаријата за избеглице и миграције, Јединице за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. (претходни назив:„ЈУП Истраживање и развој“ д.о.о.) и општине Мали Иђош Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину 8 сеоских кућа и доделу пакета помоћи

ОБАВЕШТАВА

Избеглице које су конкурисале на jавни позив објављен 30.12.2016. године, за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину 8 сеоских кућа и доделу пакета помоћи, у оквиру Регионалног стамбеног програма Потпројекта бр. 5 – сеоске куће, да ће Коначна листа реда првенства за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Мали Иђош,  кроз куповину сеоских кућа и доделу пакета помоћи бити објављена, дана 18.10.2017. године, на огласној табли општине Мали Иђош и месних заједница општине Мали Иђош и на интернет презентацији општине Мали Иђош www.maliidjos.rs и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs.Архива >>>